Österlen Sängskåpsfabrik

Österlens sängskåpsfabrik.

Österlens sängskåpsfabrik är ett varumärke med anor på Österlen. Vi har tillverkat sängskåp på Österlen i många år. År 2022 uppgick Österlen sängskåpsfabrik som en del i Österlen inredning. Alla våra sängskåp och tillbehör tillverkas uteslutande i Sverige med fokus på kvalitet och miljö.

Liggande sängskåp

Österlen Sängskåpfabriks sängskåp tillverkas med gasdämpare så att dom är mycket lätta och smidiga att fälla upp och ner. Gasdämparna gör att skåpet stänger tyst och nästan ljudlöst. Gasdämparna levereras med 5 års fabriksgaranti. Skåpet är förstärkt med en metallribba i toppen så att toppskivan blir stabil och tålig. Skåpet har rejäla ben av rostfritt stål så att skåpet tål att en vuxen person hoppar i sängen.

Läs mer om Liggande Sängskåp

Stående sängskåp

Skåpet är anpassad för en standard resårmadrass som är mellan 20-31 cm tjock. Har du en tjockare madrass väljer du valet Delux som har plats med en madrass upp till 45 cm.

Läs mer om Stående sängskåp

Produkter från Österlen Sängskåpsfabrik

Österlens sängskåpsfabrik.

Österlens sängskåpsfabrik är ett varumärke med anor på Österlen. Vi har tillverkat sängskåp på Österlen i många år. År 2022 uppgick Österlen sängskåpsfabrik som en del i Österlen inredning. Alla våra sängskåp och tillbehör tillverkas uteslutande i Sverige.