Sortimentsgaranti

Sortimentsgaranti

Vi garanterar dig att så länge varorna fortfarande tillverkas och kan beställas, kan du göra efterbeställningar och köpa reservdelar genom oss. 
Hos oss är ingen kund för liten eller för besvärlig, behöver du extra färg eller något annat till din möbel två år efter beställning så ordnar vi det i den mån det är faktiskt möjligt. Vi garanterar att vi gör det som är möjligt för att hjälpa dig även efter att du köpt din möbel.

För att styrka detta ytterligare säljer vi nu extra färg och laminat till våra möbler så att du som kund kan handla extra till andra projekt med mera. Vi säljer även tillbehör och reservdelar till dina möbler så som laminat skivor med mera.

Kvalitetsgaranti

Svensk konsumentköpslag ger alla svenska konsumenter en reklamationsrätt i tre år, vilket är en av världens längsta reklamationsrätter, endast i Norge är reklamationsrätten längre (fem år). Österlen inredning.se vill naturligtvis leverera det bästa möjliga för våra kunder. Vi säljer kvalitetsvaror och vi vet att dom håller. Vi garanterar därför kvalitén på våra möbler i minst fem år.

Vad gäller garantin för? 

För alla privatkunder som handlar av oss garanterar vi att våra möbler håller för normalt slitage i minst fem år. Denna förlängda garanti gäller på alla våra möbler. Denna garanti gäller på hela vårt sortiment. För att ta del av garantin krävs att du kan dokumentera att du köpt möbeln av oss tex genom kvitto.

Läs mer om konsumentskyddslagen och distansköplagen här:
http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-konsumentkoplagen/
http://www.konsumentverket.se/Lag-ratt/Lagar/Om-distans–och-hemforsaljningslagen/

Läs mer om den norska forbrukerkjøpsloven här:
http://www.lovdata.no/all/hl-20020621-034.html