Öppet köp

Retur policy

För alla privat kunder som handlar på våra sidor erbjuder vi öppet köp inom Sverige. För retur av varor köpta på internet gäller reglerna i distansköplagen som ger dig 14 dagars returätt där du står för returfrakten. Läs mer om distansköpslagen i länken till konsumentverket här under. Vi går utöver dessa och erbjuder 14 dagars fri returrätt. För alla returer gäller att varan är betald fullt ut vid leverans och att kunden är behjälplig med att fylla i våra retur dokument och tillrättalägger för att en retur skall vara genomförbar i vårt frakt system. Kunden har alltid rätt att besiktiga varan vid leverans. Så förpackningen får öppnas, men skall kunna återförslutas vid en eventuell retur. Special beställda varor som inte avbildas i ordinarie sortimentet tas som regel ej i retur, men vi tar det från fall till fall då vi strävar efter att du som kund skall känna dig nöjd och trygg med ditt köp.

 

Konsumetverket

http://www.konsumentverket.se/Foretag/Konsumentratt/Lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/
Det finns en färdig mall för ångerätt på Konsumetverket som du hittar på länken här under, men du är givetvis alltid välkommen att mejla eller ringa oss så hjälper vi dg snabbt och smidigt.
http://www.konsumentverket.se/Global/Konsumentverket.se/Best%c3%a4lla%20och%20ladda%20ner/Lagar/Dokument/Standardmall%20f%c3%b6r%20information%20om%20%c3%a5ngerr%c3%a4tten_Konsumentverket_140613.pdf