Sök:

Våra leverantörer

Allbäck

Allbäck linoljefärg.

Vi säljer allbäcks miljövänliga linoljefärg på bäddsoffexperten så att du kan vårda dina trämöbler.

Finträ i kverrestad

Finträ i Kverrestad är ett litet familjesnickeri i Tomelilla kommun som tillverkar kvalitetsmöbler på beställning. Finträ har även en egen möbelkollektion som säljs i utvalda butiker i Sverige. hos bäddsoffexperten hittar du bland annat finträs soffbord.

Flodin design

Hemsida:www.flodindesign.com

Flodin design saluför egen designade möbler bland annat praktiska brickbord som vi saluför här på bäddsoffexperten.

Hovden möbel

Hemsida: http://www.hovdenmobel.no/

Hovden möbel är Norges största Bäddsoffproducent med många års erfarenhet av tillverkning av kvalitetsbäddsoffor. Hovden mobel har många innovativa lösningar och många valmöjligheter till sina bäddsoffor och alla kan du köpa genom oss  här på baddsoffexperten.se

Innovation living
Hemsida: Innovationliving.com
Innovation living är Danmarks största bäddsoffprodusent
Innovation living har två huvud kollektioner, ORL och Istyle
ORL står för one room living som kombinerar smarta bäddsoffor för folk med liten plats med snygg design
Istyle är ett sortiment med pocketspring madrasser i alla bäddsoffor. Bäddsofforna ligger långt framme när det gäller design och formgivning.

Du kan beställa hela innovationlivings sortiment genom oss på bäddsoffexperten.

Se länk till innovation livings ORL och Istyle kataloger här under

Järnforsens stoppmöbler

Hemsida: www.jarnforsen.com
Text från jarnforsen.com
Från stock till färdig soffa, tillverkad i Sverige

AB Järnforsens Stoppmöbler har under 65 år tillverkat bäddsoffor av allra högsta kvalitet. Mottot har sedan starten 1946 varit att tillverka flerfunktionsmöbler med hög kvalitet och rätt design. I dag drivs familjeföretaget av den tredje generationen Waern. Vi är den ledande tillverkaren av bäddsoffor i Sverige, vi har även stor export framförallt till våra nordiska grannländer. I Järnforsen tillverkas sofforna från grunden enligt det gamla mottot ”från stock till färdig soffa”, på detta sätt har vi kontroll över hela vår produktionskedja. När du behöver en bäddsoffa nöj dig endast med det bästa.

Järnforsens drömsoffor levererar även till offentlig miljö.

Från början av 1990 talet har vi varit framgångsrika med ett sortiment förstärkta soffor anpassade för offentlig miljö. Leveranser till hotell, stugbyar m.m. är idag en växande marknad för oss.Här har vi inom vissa ramar även möjlighet till att anpassa soffor och bäddlösningar efter kundens önskemål.

Lc möbler
Hemsida:www.lcmobler.se
Lc möbler är ett litet familjeföretag som med lång tradition av tillverkning av kvalitetsbäddsoffor.

LC Möbler - Svensktillverkade möbler

Bäddsoffor & fåtöljer med design och kvalitet till rätt pris!

Ert hem är en plats för avkoppling och trygghet. Ni skapar en harmonisk miljö genom att inreda ert hem själva och skapa en omgivning där ni verkligen trivs. Hos LC möbler hittar ni praktiska och snygga handtillverkade möbler! Letar ni efter en vacker bäddsoffa, soffa eller fåtölj för att göra ert hem lite vackrare? Då har ni kommit rätt!

Genuina hantverk

Alla våra möbler är svensktillverkade genuina hantverk från de Småländska skogarna. Våra bäddsoffor tillverkas av en stabil stomme av trä. Därefter monteras resterande komponenter på plats för hand!

Leather master

 

Vi säljer kvalitets bäddsoffor som håller länge därför är det viktigt för oss att du skall kunna vårda din soffa även när den fått några år på nacken. Vi uppmuntrar inte till slit och släng samhället utan vi vill att du skall kunna ta hand om din soffa länge efter det att du köpt den. Därför saluför vi hela leathermasters sortiment av möbelvårdsprodukter som du kan köpa genom oss. I Leather masters sortiment hittar du både textillim och fläckborttagningsmedel med mycket mera om olyckan skulle vara framme.

Hur väljer vi våra leverantörer

Eftersom vi är noga med kvaliteten och ger fem års garanti på möbeltygerna är vi mycket selektiva med vem vi väljer som leverantör till baddsoffexperten.se. Vi har många års erfarenhet av försäljning av möbler främst bäddsoffor. Vi säljer inget som vi inte vet håller måttet. Vi eftersträvar en nära och konstruktiv dialog med våra leverantörer så att vi kan erbjuda våra kunder det allra bästa.