Sök:
Villkor

Sex månaders delbetalning

Du kan välja att dela upp din betalning på sex månader det tillkommer då sex fakturaavgifter på 49krst som påförs varje delfaktura. En uppläggningskostnad på 299kr debiteras på första fakturan. Ingen ränta påförs när du väljer att dela upp betalningen. Vi gör en kreditprövning på alla kunder som väljer 6mån för att säkra oss mot utebliven betalning.

Första sjättedelen betalas med en gång och när vi mottagit första betalningen går din order i produktion. Vi förbehåller oss rätten att till en var tid neka kunder delbetalning hos oss. Väljer du alternativet delbetalning sex månader så skickar vi ut ett formulär på mejl till dig inom 24h som du fyller i med dina uppgifter. När vi mottagit formuläret i retur genomför vi en kreditprövning och om du får godkänt så skickar vi Sex fakturor till dig, varav nummer ett skall betalas med en gång. När vi mottagit din första betalning är ditt köp officiellt genomfört och din order går i produktion. Du kan givetvis välja att bara ta en del av din beställning på avbetalning och söka om delbetalning på delar av beloppet. Du anger då detta i övriga upplysningar i kassan. I så fall får du en separat förskottsfaktura på det beloppet du vill betala med en gång(faktura avgift 39kr)

För att öka transparensen skickas samtliga fakturor till dig på beställningsdagen som du sedan betalar i tur och ordning månad efter månad. Du kan när som helst välja att betala hela beloppet utan extra kostnader.

Vid sen betalning på sex månader påförs ränta för närvarande 30%.