Sök:
Carina Flodin och hennes mor Marita Flodin målar och designar sina brickbord och andra design alster i Bromölla i Nordöstra Skåne. Med naturen som förebild målar Marita sina alster som likt Carinas innehåller mycket värme och djupa färger. Deras kollektion innehåller bland annat mycket uppskattade och motiv som varma hjärtan, röd vallmo, svenska sommarblommor och färgsprakande höstlöv. Kollektionen innehåller möbler och design artiklar av hög kvalitet som brickbord, grytunderlägg, skärbrädor, prydnadskuddar med mera.

Givetvis kan du köpa hela kollektionen av brickbord och design möbler genom oss på Österlen inredning. Brickborden har varit populära och uppskattade inte bara för sina varma färger utan även för sin funktionalitet och sin kvalitet. Vi lämnar fem års garanti vid normalt slitage på alla våra möbler så vi säljer inget som vi inte vet håller måttet.

Carina Flodin är själv med i varje dela av designen och utvecklingen av sina brick-bord och andra design möbler. Tanken bakom är viktig, när du köper en möbel från Flodin design köper du en möbel med personlighet, det skall inte kännas som något massproducerat skräp. Brickorna till brickborden tillverkas i Sverige och håller en hög kvalitet på undersidan sitter Flodin designs egen logotyp som borgar för hög kvalitet och varma personliga motiv.