Sök:
 
 • Vår vision 

   Vår vision är att skapa trygghet när du handlar möbler på internet. Därför har vi 30 dagars full retur, fri frakt och fem års garanti när du handlar hos oss. Vi säljer kvalitetsmöbler som håller länge, vi är alltid noga i urvalsprocessen, hos oss hittar du inget som inte håller måttet. Vi väljer leverantörer som kan garantera sina produkter.

    

   Om oss

   Bäddsoffsexperten.se är en del av www.unitedinternetfurniture.com (UIF) org 556827-0382. UIF är en sammanslutning av flera butiker som saluför möbler på Internet. UIF jobbar kontinuerligt med att utveckla möbelhandeln på nätet för att hitta bättre lösningar och produkter. Vi vill göra det lättare och tryggare att handla möbler via Internet. I samarbete med UIF har vi en del av våra bäddsoffor utställda i Österlen inrednings butik i Skåne-Tranås för mer info se www.österleninredning.se

   Vår vision på bäddsoffsexperten är att möbler ska kunna köpas lika självklart på Internet som vilken annan produkt som helst. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och hög service gentemot våra kunder. Vi har öppet 24 h, det vill säga dygnet runt, alla dagar. Istället för att ha ett begränsat antal varor på lager, har vi en otrolig mängd valmöjligheter för dig som kund. Hos oss får du din drömmöbel precis så som du vill ha den! Naturligtvis till rimliga leveranstider.

   Bolaget har kontor i Skåne Tranås på Österlen i Sverige och arbetar med internetförsäljning av möbelprodukter.

   När du handlar hos oss har du

   -Fri frakt

   -30 dagars full retur

   -Sortimentgaranti

  • -5 års garanti

  • -Kundservice alla dagar 8.00-22.00

Vi arbetar med ett fåtal utvalda leverantörer som tillverkar kvalitets bäddsoffor som vi vet håller måttet.

 

Järnforsen

Lc möbler

Innovationliving

finträ