Sök:

För oss på Bäddsoffexperten är vi medvetna om att vi bara har en planet. Vi vill erbjuda produkter av cirkulära naturmaterial och produkter som håller länge.
Miljömärkningar
Vi har tagit fram några symboler som skall hjälpa dig att göra rätt val på vår hemsida

     

 

Svanen märkning

Bed factory of Swedens sängar och bäddmadrasser är märkta med Svanen du kan köpa hela deras sortiment hos oss på bäddsoffexperten.Alla bomull som andvänds i
Tyska futonwerks är godkända enligt Gots som certifierar ekologisk bomull.  
Fsc


Alla Karups träramar är märkta med Fsc, Alla flodins brickbord tryckta på Fsc märkt trä. 

Långsiktigt tänkande


Vi har minst fem års garanti på alla möbler vi säljer. Vi vill att det vi säljer skall hålla länge. Vi säljer inget som inte håller måttet.  
Handla lokalt

Lc möblers soffor tillverkas uteslutande i Sverige. Flodin designs brickor tillverkas i Sverige. Våra sängskåp anpassade för en tradaitionell resårsäng tillverkas uteslutande på Österlen. Alla äppelådor vi säljer tillverkas i Sverige. Alla Berhemsväveris tyger vävs i Sverige. Alla borstar från Ml borstteknik i Onslunda tillverkas uteslutande i Onslunda på Österlen.

Ekologiska material

Berghems väveri har flera ekologiska alternativ på tyger. Ecoline från Borås cotton är ecologiskt bomulls tyg. Det finns som standard till alla LC möblers soffor. Alla Futonwerks madrasser är stoppade med 100% ekolokiskt material och deras madrasser finns med ekoligiskt tyg.
Miljö frakt


Du kan alltid boka mijöfrakt med DHL på våra transporter så att din
leverans inte påverkar miljön så mycket.
Du hittar produkten här

I alla våra butiker kan du boka utkörning med Cyckelbud i samarbete med movebike.
http://www.movebybike.se/sv/Boka

Allergier och farliga ämnen

OEKO-TEX®Alla Karups tyger är godkända enligt Oeko-tex så att dom garanterat inte innehåller några farliga ämnen. Ingen av våra leverantörer behandlar sina tyger för den skandinaviska marknaden med flamskydsmedel. Alla madrasser från Nehl wohn ideen kan beställas garanti säkrade.